≡ Menu

Dodatno zdravstveno zavarovanje

Dodatno zdravstveno zavarovanje vam nudi dodatno zaščito za vaše zdravje. Dodatno zavarovanje se razlikuje od dopolnilnega zavarovanja, saj je ponudba dodatnih zavarovanj med zavarovalnicami različna.

Če ste iskali DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE, ki vam krije razliko v ceni, ki je ne krije obvezno zavarovanje obiščite podstran Dopolnilno. Za sklenitev dopolnilnega zavarovanja Vzajemna, obiščete stran Sklenite zavarovanje in izpolnite obrazec.

Z dodatnim zavarovanjem pa lahko dodamo nekatera druga kritja in se s tem še bolj zaščitimo. Kot dodatno zdravstveno zavarovanje lahko pri Vzajemni štejemo:

  • Vzajemna Nezgode+
  • Vzajemna Nadomestila+

Dodatno zavarovanje Nezgode+

Zavarovanje Vzajemna Nezgode+ krije primer nezgodne smrti in težje invalidnosti. Sklene ga lahko vsak med 18. in 70. letom, ki že ima dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni.

Premija je odvisna od višine zavarovalne vsote. Premija za primer  zavarovalne vsote 10.000€ za nezgodno smrt in težjo invalidnost je samo 2,66€ na mesec. Samo za zavarovanje za primer nezgodne smrti pa je cena samo 1,78€.

Dodatno zavarovanje Nadomestila+

Pri dodatnem zavarovanju Nadomestila+ dobite v primeru zdravljenja v bolnišnici ali zdravilišču posebno denarno nadomestilo s katerim si lahko npr. privoščiti višji standard storitev ali zmanjšate izpad dohodka za čas zdravljenja. Zavarovanje lahko sklene vsak, ki že ima dopolnilno zavarovanje pri Vzajemni in je star med 18 in 65 let.

Dnevno nadomestilo se razlikuje glede na to ali ste na zdravljenju zaradi nezgode ali zaradi bolezni. Višina premije za dodatno zavarovanje Nadomestila+ je odvisna od starosti zavarovanca in je najnižja (2,25€ na mesec) za mlajše od 34 let.

Vrnite se na prvo stran Dopolnilno zdravstveno zavarovanje.